A Mikro Gépipari Kft elődje 1992.-ben mint egyéni vállalkozás alakult és elsősorban acélszerkezetek gyártásával foglalkozott. Jogutódja a családi vállalkozásként működő kft 2002.-ben jött létre, 8 állandó szakképzett kollégából álló csapattal.

Továbbra is megmaradt az acélszerkezetek gyártása fő tevékenységi területünknek, ezen belül gyártástechnológiai segédeszközöket gyártunk összeszerelő üzemek számára, mint pl. tároló-szállító kocsik, kalodák, szerelőasztalok, munkapadok, állványok, acélraklapok stb.

Tevékenységi köreinket a partnereink igényeinek figyelembe vételével bővítettük, és az általános lakatosmunkák mellett egy, speciális gyártástámogató készülékek és célgépek gyártására szakosodott részleget is kialakítottunk.

A gyártási tevékenység mellett gépek, berendezések áttelepítésében, karbantartásában, porfestő berendezések áttelepítésében, beüzemelésében vettünk részt, ezzel bővítve szolgáltatásaink körét.

Az általunk elkészített termékek, legyen az egy egyszerű vasszerkezet, vagy egy bonyolult célgép mindig a hatályos munkavédelmi előírásoknak, az ergonómiai követelményeknek, és természetesen megrendelőnk igénye és elképzelése szerint kerül kivitelezésre.

Az elmúlt évek alatt sikerült meglévő partnereink bizalmát elnyernünk és partnereink körét kibővítenünk.

Reméljük hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük.